Wel degelijk gehecht aan elkaar

Dakoyria

Zij vochten elkaar geregeld de tent uit, dat is
absoluut waar
Toch bracht hij haar wekelijks een bloemetje,
nooit vergetend en zo gegund aan haar.....

Als hij uit werken ging en al buiten was en hij
niet kon horen uitte zij met zachte stem:
Kijk hem nou daar gaan in dat rotweer
Hij kon, hoewel onuitgesproken, zeker scoren!

Die vijftig jarige bevrijdingsdag.....
Samen zag ik hen gaan, hand in hand, dicht
bij elkaar
Vergis je niet hoor, ondanks zo vaak hevig misbaar!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 14-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wel degelijk gehecht aan elkaar’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.