INLOGGEN
«»

Middenklassengezin

Een huis
weinig gelijkend de grot van de Cro-Magnon
buiten de Miro (reproductie)
de staande lamp design
de auto voor de deur Duits
We zitten aan tafel
Naast je zit de hond
Naast je zit ik
Ik durf niet te eten met mijn vingers je bent geen kind meer
Je geeft af op
Je zegt
het wordt te veel
burn-out
die carrière van mijn kl
je gaat je baas van woord dienen
Je lippenstift
Je fraai gevormde mond
Je gezin
wie wou er dat kind
nou ja
Je staat op
Kom, zeg je
Woef!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-01-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Eric Deprez
Actief sinds: 24-01-2021 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Middenklassengezin’ van Eric Deprez zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.