Je bent zo verweg

Ditte

Je bent zo verweg
zo onbereikbaar
ik steek m'n hand uit
en sta altijd voor je klaar

Je bent zo verweg
zelfs als je dichtbij bent
en soms doe je net
alsof je mij niet kent

Je bent zo verweg
en zo lastig te bereiken
moet dan de tijd
echt nog langer rijpen?

Je bent zo verweg
laat me het proberen
misschien kan ik ooit
jou begrijpen leren

Je bent zo verweg
laat me eens bij je zijn
misschien valt het niet tegen
en vind je het wel fijn

Je bent zo verweg
laat me dichterbij komen
en open eens je hart:
laat me toe in je dromen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 23-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ditte (Actief sinds: 19-10-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je bent zo verweg’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.