INLOGGEN
«»

Je hebt me teleurgesteld

Je hebt me teleurgesteld
keer op keer
ik heb je gewaarschuwd
maar je deed het weer

Je was gezellig
maar dat is weer verleden tijd
ik weet niet wat ik moet verwachten:
één van de dingen, die ik je verwijt

Ik vind het heus niet fijn
om boos op je te zijn
maar je stelt me telkens teleur
en dat doet me pijn

Ik zoek de juiste woorden
om met je te praten
(met liefde en geduld)
en wat ik hoop
is dat je luisteren zult
zonder met te verlaten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je hebt me teleurgesteld’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.