INLOGGEN
«»

"Sorry" voor jou..

Sorry voor elke keer
dat ik aan je denk
telkens doe ik het weer
terwijl ik het niet wil

Sorry voor mijn bestaan
dat ik je telkens lastig val
Ik weet het wel: je kan het aan
maar toch voel ik me schuldig

Sorry, ik geef om jou
waarom weet ik niet
maar ik zou
je niet kunnen missen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ditte
Actief sinds: 19-10-2019 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘"Sorry" voor jou..’ van Ditte zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.