INLOGGEN
«»

Het muurtje om een hart

Ze bouwde een muurtje om haar hart
Door onzekerheid verward
Ze verlangt veiligheid
Geslotenheid met haar spart

Alle negatieve factoren
Ze wisten haar zo te doorboren
Ze raakte van slag
Maar hij was het die haar zo graag mag

Ze bouwde een muurtje om haar heen
De buitenwereld weet
Ze is van steen
Ze sluit zich af

Veilig en geborgen
Helemaal voor haarzelf zorgen
Toch mist ze hem
Al was het maar zijn stem

Roel van EkerisĀ©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-02-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Roel van Ekeris
Actief sinds: 02-02-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het muurtje om een hart’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.