INLOGGEN
«»

Zoveelste poging mislukt

Een bezoek aan jou in Noord
is net als dansen op het slappe koord
misschien is het wel het verkeerde huis
misschien is het wel het verkeerde thuis

keer op keer hebben we gepoogd
steeds weer heb ik je gedoogd
de rit terug naar West is een verzuchting
maar voelt ook als een verluchting

we zouden er een streep onder moeten zetten
en onze eigen wegen moeten voortzetten
je moet vanaf nu je eigen weg maar gaan
ga voort zonder mij zonder een enkele traan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zoveelste poging mislukt’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.