INLOGGEN
«»

Ach, het is over

Heb ik het weer gedaan
of heb jij het gedaan
jij natuurlijk nooit
want jij maakt nooit een fout

ben je wel menselijk?
echt je was ooit lief
je was zo begeerlijk
maar nu doe je agressief

niet nodig ik ben het maar
gewoon ikzelf al twintig jaar
waar is al de liefde henen?
gewoon weg, verdwenen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-08-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ach, het is over’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.