INLOGGEN
«»

Praten

Je claimt de radiostilte
in onze verzuurde en verziltte
liefdesbetrekking
of woorden van die strekking
je meent de hinderpalen uit de weg te gaan
maar door stommetje te spelen zijn ze niet van de baan
het best kun je er over praten en kouten
zo leren we van onze fouten
we hebben immers allebei spijt
en willen elkaar niet kwijt
we zijn beiden fout
kom bij mij ik heb het koud.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-02-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ron Dietvorst
Actief sinds: 18-05-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Praten’ van Ron Dietvorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.