Onbegrepen

Dakoyria

Het was totaal niet moeilijk in haar het eens
zo vrolijke kind te zien Zij kon zo uitbundig
zingen en lachen bovendien

Zo angstig en teneergeslagen als zij werd
Zij deed een verkeerde partnerkeuze en werd
voortaan in haar wijze van uitdrukken zwaar
belet

Aanpassen heeft zij zich maar totdat zij niet
meer kón... De dood heeft haar vroegtijdig
verlost Uit manlief's keel klonk alleen maar
eigen wee dat hij zielig uitte

Nooit eens háár begrepen en manhaftig
opgelost.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-09-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Onbegrepen’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.