INLOGGEN
«»

Relatie perikelen

Relatie perikelen

Eenzaam loop ik door de straten
uren met elkaar zitten praten.
Is er nog draagvlak voor ons geluk
of is onze relatie helemaal stuk.
Grootse plannen hadden we gemaakt
maar ergens zijn we toch de weg kwijt geraakt.
Onze liefdes prikkel lijkt te zijn verdwenen
woorden uit onze monden die we niet meer menen.
De emoties liepen soms uit de hand
ieder verdedigde zijn visie met hand en tand.
Onze levenswegen zullen scheiden
dit lijkt niet meer te vermijden.
Terugdenkend aan de mooie tijd
geen seconde daarvan spijt.
Mijn ogen vullen zich met tranen
nu moeten we ons eenzaam een weg banen
Samen door gaan in het leven
iets dat ons waarschijnlijk niet is gegeven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-05-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Relatie perikelen’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.