Uw Woord en Geest

Gertjan van der Kraan

Uw Woord en Geest
( Naar Psalm 25)

Heer wilt U mij in het dagelijks leven
Duidelijk Uw weg aangeven
Verlicht mij door Uw Heilige Geest
Bij het lezen van Uw Woord het meest
En ik Uw stem mag verstaan
Die dagelijks mee wil gaan
Maar bovenal in mijn hart
Te spreken bij vreugd en smart
Mij in Uw Waarheid te laten leiden
Alle verleidingen te mijden
Door oprecht belijden en geloven
U bent het zo waard om te loven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-05-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Uw Woord en Geest’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.