INLOGGEN
«»

Je bent veilig.

Bij God ben je veilig
alleen bij Hem is het goed,
want Hij als jouw Vader
weet precies wat Hij doet.

Bij Hem mag je schuilen
tegen onheil en gevaar,
God zal het kwade weren
Zijn engelen staan klaar!

De vijand heeft geen macht meer
God spreekt met groot gezag,
Hij zal je steeds behoeden
bij nacht en bij dag.

Hij is een krachtig helper
en als je niet 't meer ziet
zal Hij uitkomst geven
nee, God verlaat je niet!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 27-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je bent veilig.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.