INLOGGEN
«»

Weerstand

Weerstand

Heer laat ons helder verstaan
Welke weg wij moeten gaan
Om daadwerkelijk te leven
Zoals U heeft aangegeven
Houdt ons stevig bij de hand
Dan alleen houden wij stand
Blijven wij stevig op de been
Bij verleidingen om ons heen
Want door Uw Geest gesterkt
Wordt de weerstand opgemerkt


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-07-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

Psalm 25:2 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weerstand’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.