INLOGGEN
«»

Gelijkwaardige stem

Die muur staat in mijn weg
Ik wil er doorheen
Ik wil eventjes mijn zeg

Je laten horen
Dit is wat telt
En dit mogen
Dat je even iets vertelt

Geef ieder zijn stem
Breek deze muur open
Er ontstaat dan geen hel
Zo kan je er dwars doorlopen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 12-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Myrthe Dokens
Actief sinds: 08-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gelijkwaardige stem’ van Myrthe Dokens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.