INLOGGEN
«»

laatste protest

samen loopt af
die vreselijke wekker
stop met die ongein
ik slaap verder
ik ben mijn broeders hoeder niet
zei Kain tot zijn God
het samen geeft weer levenstekens
"men" heeft ons veel te lang belazerd
afrekening volgt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘laatste protest’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.