kinderstress

Door: Geert Messelis

met zijn allen meegesleurd
in de gelukkige nieuwe tijd
tijd van dislocaties
tijd van performantie
tijd van toegenomen productiviteit
( bevordert werkloosheid )
geen tijd voor transparantie
geen tijd voor hand in hand

de kinderpsychiater zegt
ze moeten leren omgaan
met de toegenomen stress
dus op school een nieuwe les
ik en stress
dit noem ik stapelgek
oplapwerk
van een oorlogspsychiater

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 10-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Geert Messelis (Actief sinds: 26-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘kinderstress’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.