INLOGGEN
«»

zullen we doorgaan

de vragen zijn verdwenen
we wennen aan bevestigde berichten
in een format
door experten
geen zoeken meer
alleen imperatieven
de maatschappij
is ziek van mening
wie gaat nog graven
de lijken vallen
niet meer uit de kast
we zijn toeschouwers geworden
van lijden
hoe, doet er niet toe
maar de deur blijft in het slot
ze hebben pestulentie
ze kunnen ons besmetten
ze vergroten populisme
exponentieel
ach ga maar door

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-12-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘zullen we doorgaan’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.