INLOGGEN
«»

JUNGLEBOEK

wanneer zal iemand de kroniek ooit schrijven
van al dit overbodige en gewilde lijden
waarbij kinderen
niet eens
door een pop van balu
geholpen werden

dames en heren
dit is geen voetbalwedstrijd
waarbij je zomaar wat
op mensen schopt
dit gaat om K I N D E R E N

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘JUNGLEBOEK’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.