INLOGGEN
«»

Scharrelkoe

de zon
komt in
de zomer
sierlijk op
niet meer
voor koeien
Maaslander kaas

kom op
fijne mensen
protesteer met
veel geraas

schilders maken
mooie schilderijen
blauwe luchten
witte wolken
deze beeldschone
dieren grazend
in groene
wei

iedere lentemaand
huppelen zij
uit de
stal dankbaar
blij

tip voortaan
kaas eten

met een
zuiver geweten

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-11-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Antonia
Actief sinds: 18-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Scharrelkoe’ van Antonia zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.