INLOGGEN
«»

Van gewoon naar verward persoon

Weet u wat de overheid verstaat onder de normale man ?
Iemand die z'n hele leven werkt en zelfs tot na z'n dood belasting betalen kan.
Voordat ik bestempeld wordt als iemand die te lui is om te werken,
Principieel weiger ik mee te betalen aan m'n eigen ondergang,zoals de eindeloze toestroom van asielzoekers, maar laat ze dat niet opmerken.
Bang dat ik mensen wakker kan schudden.
Omdat de roverheid het monopoly claimt voor het drijven van de menselijke kudde.
Als u niet volgens de haagse regels leeft,
Wordt u onmiddellijk met overheidsmunitie in de vorm van regels,wetten,pesterijen en ontmoedigingsbeleid doorzeeft.
Geeft men u de titel verward persoon,
Kunnen de psychiatrische pharmaceuten alles met u uitspoken,en dat vindt men in dit land gewoon gewoon.
Gelul dat de belastingbetaler zo meehelpt aan ons z'n. Nette westerse land.
Alleen voor belastingontduikende buitenlandse bedrijven en pedo's is het hier interessant.
Makkelijker zullen ze je het leven echt niet maken,
Zichzelf het recht verschaffen overal beslag op te leggen,tot je laatste paar knaken.
En .... last but not least,uiteraard echt niet leuker.
Een ding is zeker: tot uw laatste snik zullen ze uw leven verneuken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Analfabeter
Actief sinds: 09-03-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Van gewoon naar verward persoon’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.