INLOGGEN
«»

Weer meer en meer weer meer......

Ik ben geen racist,maar een realist. Steeds weer,weer meer en meer,blijven er in ter Apel binnenkomen. Om vervolgens met urgentie onze woningen te worden ingenomen. Keer op keer,meer en meer. Begrijp me aub niet verkeerd ,niets van het verleden geleerd? Dat dit verkeerd gaat,vroeg of laat,te laat vroeg deze teringregering zich af,past dit wel? Help de originele bevolking naar hun graf,het liefst heel snel. Roepen we corona in het leven,om de goedgelovigen een dodelijk vaccin te geven. Woester en woester,booster na booster. Dit oorlogsmisdadigerskabinet heeft patent op ontvolking,omvolking,de hedendaagse:"eigen volk eerst deporteren,vaccineren,linkse haagse hitlervertolking. Met zo'n overheid heb je geen oorlog met andere landen nodig. Zelfs eigen onderdanen zijn in deze bananenrepubliek overbodig !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Analfabeter
Actief sinds: 09-03-2023 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Weer meer en meer weer meer......’ van Analfabeter zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.