Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

EXPLOSIEF !!!

EXPLOSIEF !!!

Groot verschil
in het machtsoffensief !!!
Destructief !!
De vrijheidsdief !!
Initiatief op
perspectief !!

Eruit !!
Dat
aangestampte
kruit !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 30-11-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dichterbijblij
Actief sinds: 03-12-2019
Informatie bij het gedicht:

Politici zijn verbaasd over bedreigingen !! Zij hebben wel zelf meegewerkt aan het toeslagenschandaal en slecht bestuursrecht ! Op een verfijnde manier zijn en waren ze zelf gewelddadig !! De context maakt alles begrijpelijker, alleen belichten politici dit niet eerlijk !! Mensen voelen zich onmachtig !! Een re-actie is gevolg op eerdere actie !
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘EXPLOSIEF !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.