INLOGGEN
«»

We are ready to go!

(Trouw 28 aug 2013)

Je kunt er vergif op innemen
dat Assad niet onder de indruk zal zijn
van al die westerse mandaten
die decennia lang de vrijheid
in de wereld claimen
ten koste van burgers kinderen en soldaten

in spierballentaal schreeuwen ze
om indruk te maken
misschien dan toch maar
de Mossad in schakelen
om slechts alleen Assad

uit te schakelen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Pastor
Actief sinds: 01-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘We are ready to go!’ van Pastor zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.