de wereld

marit coghe

al die mooie schilderijen
al die zoemende bijen
is de wereld niet machtig
al die kleine en grote dingen zijn prachtig

dat verwondert iedereen
die mooie plekken om je heen
al die kleine dieren
die niet groter zijn dan mieren

de wereld is goud waard
en al je met een boot rondvaart
denk je dan nooit eens van
dat het allemaal nog veel mooier kan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-02-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

marit coghe (Actief sinds: 25-01-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘de wereld’ van marit coghe zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.