Gedichten over pinksteren

Een overzicht met prachtige gedichten voor Pinksteren en over Pinksteren. Met Pinksteren ontvangen de leerlingen van Jezus de Heilige Geest. Hierover, maar ook over het vieren van Pinksteren, en de Pinksterdagen werden en worden vele prachtige gedichten gemaakt die via deze afdeling op Dichters.nl aan je worden gepresenteerd. Veel plezier met het lezen van de Pinksteren gedichten!

Heb je zelf één of meerdere gedichten over of voor Pinksteren, lange of korte gedichtjes, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!