In vuur en vlam

Gertjan van der Kraan

In vuur en vlam

Leven we toe naar het Pinksterfeest.
Als het feest van leven door de Geest;
En we in vuur en vlam worden gezet,
Door Jezus, die zelfs de dood belet,
Ook al zullen we sterven in dit leven,
Ons toch het leven weer kan geven.
Leven we zo naar Pinksterfeest toe,
Dan worden we echt niet levensmoe.
Ook als de dood ons angst kan geven,
Hebben we gelovig zicht op het leven.
Door de kracht van de Heilige Geest,
Zo is ook Pinksteren een heerlijk feest.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan (Actief sinds: 31-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘In vuur en vlam’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.