INLOGGEN
«»

Tongen vol vuur

Tongen vol vuur

Details
Categorie: Pinksteren
Gepubliceerd: 01 June 2020
Hits: 9

Dichter: Groeneveld, Petra Er staat copyright op dit gedicht. U mag dit gedicht alleen verspreiden als u de auteursnaam vermeldt. U mag naast de auteursnaam ook de bron vermelden: www.gedichtensite.nl
De Liefde doet de naasten geen kwaad
De Liefde die ons hoopvol leven laat
De Ware Liefde die de harten heelt
gewonden harten zo Liefdevol streelt
De Liefde die hoog word opgehemeld
en onze dank de Liefde word gepreveld
hoog staat de Liefde in het vaandel
de Liefde Gods dat is geen raadsel
Hij zelf heeft deze wereld zo innig lief
Zijn Zoon Jezus voor de zonden stierf
Al hebben wij alles maar de Liefde niet
dan doet Hij al ons geloof en hoop te niet.
Zo hoog staat de Liefde in het vaandel
de Liefde Gods dat is geen raadsel
Laten wij spreken met tongen vol vuur
de Trooster troost ons in dit Heilig uur


Jezus zegt : Ik geef jullie een nieuw gebod
God liefhebben boven alles en de naasten als jezelf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 01-06-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Tongen vol vuur’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.