PESTEN (6) !!!

Dichterbijblij

PESTEN (6) !!!

Negeren en
zo nodig aanvallen !!!
Liet mij, golvend,
bedachtzaam,
rustig en inspiratief
rakend knallen !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Helpt dat, er bovenop slaan ??! Als kind hielp dat zeer !! Geen seconde spijt van ! En als je heel sterk bent, kijken ze voortaan wel uit ! Als je van school verandert, dat direct invoeren, dan heb je er in principe veel minder of geen last van !! Er is veel agressie op scholen en pesterij !! Leraren doen er soms iets aan, maar niet vaak !!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘PESTEN (6) !!!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.