INLOGGEN
«»

Zelfmoord

Zelfmoord al eens aan gedacht?
Sommige mensen hebben dat gevoel.
Ik zelf ook had het zelf niet eens verwacht.
Maar nu is geluk mijn doel.

Als je wordt gepest is dat rot.
Je accepteert jezelf niet meer.
Je denkt dit is het lot.
Maar op een dag weet je het weer.

He ho of bi, het maakt niks uit.
Het gaat uiteindelijk ook niet over je huid.
Er zijn mensen die van je houden.
En die je altijd zou kunnen vertrouwen.

Dus als je het wilt doen.
Denk dan aan mij.
Want ik hou wel van jou!
Ik zou er zijn in Maart, April en mei.

Ik ben er elke dag.
Bij mij kan je jezelf zijn.
Je kan komen met een lach.
Maar ook met een traan, bij mij voel je je fijn.

Dus pleeg geen zelfmoord.
En onthoud nou een woord.
Er zijn mensen die van je houden.
En denk dan aan dat woord VERTROUWEN.

Gemaakt door Aaliyah.


Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

aaliyah
Actief sinds: 05-02-2020Informatie bij het gedicht:

Hallo ik ben Aaliyah, Ik heb zelf een keer aan zelfmoord gedacht maar er waren mensen die me accepteerden zoals ik ben. Dus doe het niet en ga voor het geluk. Ik heb zelf een donkerder huidskleur. Dus alsjeblieft doe het niet want er is altijd iets in het leven dat het dan niet meer waard is. Dus als je die gedachten heb gehad DOE HET NIET! Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Zelfmoord’ van aaliyah zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.