INLOGGEN
«»

Van vriend tot boeman tot vriend

Mijn collega leek op de werkvloer steeds meer op een boeman.
Daar kwam op meerdere vlakken gedonder van.
In de loop der tijd stapelde zich het een en ander op.
Emoties… Werklast… Foute druk… STOP!

Mijn collega’s hadden het al eerder gezien en gemerkt…
Deze functie heeft voor mij nooit gewerkt.
Ikzelf had het management dit ook al laten weten…
Die hebben echter telkens de argumenten weggesmeten.

Nu zijn ook zij overstag en is de lucht geklaard.
Blijft nu over een goede herinnering aan mijn collega ... goed bewaard.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-06-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Spriety
Actief sinds: 20-06-2019Informatie bij het gedicht:

23 november 2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Van vriend tot boeman tot vriend’ van Spriety zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.