INLOGGEN
«»

Pesten

Pesten

Ik wordt vreselijk gepest
En daardoor is de rest
In mijn bange leven
Mij totaal om het even
Ik lijk helemaal verstard
Maar ben gewoon verward
Vraag mij steeds weer af
Waarom zijn ze zo laf
Waarom doe ze mij dit aan
Wat heb ik hun aangedaan
Is het mijn uiterlijk of figuur
Dat ik dit dagelijks verduur
Loop ik soms in de gaten
Door mijn manier van praten
Al dat treiteren en plagen
Hoe lang nog te verdragen
God hoor toch mijn smeken
Ik bid al zoveel weken
Ben ik dan echt zo slecht
U weet toch dat ik vecht
Ik vraag niet om hun pijn
Ondanks hun venijn
Maar om een rustig leven
Zonder dagelijks te beven
Raak hun harde harten aan
Zodat ze stoppen met die waan



Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-08-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Pesten’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.