En bedankt!

DichteresMetHoop

Ik draag jou
en de woorden
die je zo graag
in mijn gezicht wreef,
mijn hele leven mee.

Ik draag jou
en de twijfels
die groeiden
tot complexen,
mijn hele leven mee.

Ik draag jou
en jouw visie
die hardnekkig
en de mijne werd,
mijn hele leven mee.

Ik draag jou
en mijn gevecht
tegen wat jij
mij maakte,
mijn hele leven mee.

Ik draag jou
in mijn achterhoofd.
De niet te vergeten lach,
naam, gezicht,
mijn hele leven mee.

Ik draag mij,
dankzij jou,
mijn hele leven mee.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DichteresMetHoop (Actief sinds: 12-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘En bedankt!’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.