INLOGGEN
«»

Pesten . Klaar met leven.

Tranen dansen over mijn wangen.
Ze doen mij pijn, omdat ik anders ben. Anders dan de anderen.
Maar ik ben zo geboren.
Zij zijn de olifanten en ik de muis. De kleine muis die gevangen zit. Gevangen door de olifanten.
Ik kan er niet meer tegen.
Dat gepest…
Ik verlies alles. Ik verlies de wil van leven, ik kan er gewoon niet meer tegen.
Ik verschuil me. Verschuil me voor hun en mezelf.
De pijn wordt erger. De pijn wordt teveel.
Ik ben er klaar mee.
Ik ben de lust verloren. De lust voor leven. Ik zoek de rust.
De rust, weg van het leven.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 16-05-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sara
Actief sinds: 16-05-2017Informatie bij het gedicht:

... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Pesten . Klaar met leven.’ van Sara zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.