DIGITALE VIERING SURROGAAT ?!

Dichterbijblij

DIGITALE
VIERING
SURROGAAT ?!

De Liefde
zeker niet in
exclusiviteit
bestaat !!!

Beperken
laat juist
het ongeloof
bemerken !!!

Verbinden
met alle
Liefde-
gezinden !!

Iedere kans,
het klein
doorbrekend,
met
sportieve
lans !!!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dichterbijblij (Actief sinds: 03-12-2019)

Informatie bij het gedicht

Geïnspireerd en opgeschreven 4 april 2021.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘DIGITALE VIERING SURROGAAT ?!’ van Dichterbijblij zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.