INLOGGEN
«»

Christus is waarlijk opgestaan

Christus is waarlijk opgestaan
de nieuwe morgen breekt nu aan
Prijst allen looft Hem overal
met orgel en trompetgeschal.

Wij zingen vrolijk en verheugd
wij loven en zijn vol van vreugd.
Het oude leven is voorbij
nieuw leven is voor u en mij.

Halluja, prijs nu de Heer
Hij sloeg het kwade nu terneer.
Hij overwon de dood en hel
de boze is nu buitenspel.

Melodie : Daar juicht een toon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 31-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Christus is waarlijk opgestaan’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.