INLOGGEN
«»

De dood is overwonnen

Sta op Gods licht heeft overwonnen
wij mogen leven in Zijn licht.
Er is een nieuw begin begonnen,
de duisternis voorgoed gezwicht.
De satan die ligt nu aan banden,
voorgoed geweken is zijn macht.
En al de last die is geweken,
't is Christus die ons redding bracht.

Wij mogen opstaan tot nieuw leven,
de zonden zijn te niet gedaan.
En alle zonden zijn vergeven,
Gij Christus hebt ons welgedaan.
U komt de lof toe en de glorie,
wij zingen Heer in U verblijd.
U bent ons licht en eeuwig leven,
van nu aan tot in eeuwigheid.

Niets, niets meer kan ons van U scheiden,
de dood heeft niet het laatste woord.
U troost ons als wij nu nog lijden,
U bent het die 't gebed verhoort.

Melodie :Psalm 118
Laat ieder 's Heren goedheid zingen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Petra Groeneveld
Actief sinds: 21-05-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De dood is overwonnen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.