Pasen Overwinning

Petra Groeneveld

Pasen geeft de overwinning,
van de dood, zonden en pijn.
Die voor ons heeft willen lijden,
onze Redder wilde zijn.
Onze Zaligmaker, Redder,
Jezus Christus onze Herder.
Genadig is Hij en getrouw,
voor de zondaar die toont berouw.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-08-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pasen Overwinning’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.