INLOGGEN
«»

Wees welkom

Wees welkom

Ik Ben
Uw God
Jij bent
Mijn kind
Welkom
Ik vergeef
Schenk gena
Ik heb jouw zonden en die van de wereld weggedragen
Samen met al jullie vragen, zwakheden en jullie twijfels
Komt allen die vermoeid en zwak zijn, Ik zal rust geven
Ik vraag je
Belijdt mij
Je zonden
Ik red je
Leidt je
Bevrijdt je
Reinig je
Vernieuw je
Volg daarom
Mijn Weg
Waarheid
Het Leven
Ontvang zo
Mijn Geest
Mijn Vrede
En eenmaal
Zeg Ik je
Welkom

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-04-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gertjan van der Kraan
Actief sinds: 31-10-2014Informatie bij het gedicht:

God kijkt naar het hart, niet naar je uiterlijk of wat je gedaan hebt. Hij kijkt naar het hier en nu. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘ Wees welkom’ van Gertjan van der Kraan zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.