INLOGGEN
«»

U hebt mijn hart veroverd.

U hebt mij overtuigd, oh Heiland,
doordrongen van mijn zonden,
van mijn vele foute daden
door 't zien van ál Uw wonden.

Waarom moest U zóveel lijden
als ik mijzelf wel redden kan,
oh U hebt mijn hart veroverd
met een uniek verlossingsplan!

Niemand anders op de aarde
liet zich kruisigen voor mij,
alleen U Redder en Verlosser
kocht mij met Uw leven vrij!

Vrij van jukken en van banden,
vrij van alle slavernij,
Jezus U hebt mijn hart veroverd,
want U houdt zielsveel van mij!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 09-04-2019

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Els Hengstman-van Olst
Actief sinds: 28-12-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘U hebt mijn hart veroverd.’ van Els Hengstman-van Olst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.