INLOGGEN
«»

Paasonvree

De Paaszondag ben ik best goed doorgekomen;
me bezig houdend met wat ik altijd al deê
En nu dan die tweede dag gestart, vol van onvree

Niet dat er sinds die eerste feestdag iets veranderd
is.....
Voel ik weer eens pijnlijk mijn voortdurend gemis?

Het is het beste als ik gewoon met "iets" aan de
gang ga
Dát moet het dan wel worden, zeer beslist!

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 02-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Paasonvree’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.