Jezus leeft!

Margriet M.

Verblindend licht van Pasen
Verbazingwekkend wonder
Aarde beeft en barst
volkomen uit haar voegen
De vijand is verslagen
door angsten weggesneld.

De dood
zo koud als steen
is weggerold
de windsels als getuigen
Daar straalt de Morgenster
jubelend verrezen.

Glorie, aan Hem die leeft
die door Zijn sterven
niet verloren heeft
maar ieder die in Hem gelooft
eeuwige Victorie geeft.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 16-04-2017

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Margriet M. (Actief sinds: 04-05-2016)

Informatie bij het gedicht

20-4-2014

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jezus leeft! ’ van Margriet M. zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.