afscheid

godschalk ludo

Afscheid van een vriend
Soms is het beangstigend soms vreemd,
gewoon omdat niemand het eigenlijk wil,
maar bij het horen van jou naam,
vallen wij met zijn allen stil.
Misschien denken wij dan aan jou kundigheid, jouw lach,
die mooie momenten de glinstering die men in jouw ogen zag.
Ja het is soms raar en vreemd , wat een mens ooit in zijn leven geeft,
is iets wat bij velen in gedachten heel lang verder leeft.
Het ga je goed daarboven vriend, en weet:
Ooit zingen we weer terug samen , misschien wel hand in hand,
In een hemels koor, daar aan de overkant.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 30-08-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘afscheid’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.