Hartsvriend

Wilma van Eikenhorst

Veel vrouwen hebben wel een hartsvriendin
Maar er zijn ook vrouwen die hebben een hartsvriend maar is dat raar? Nee toch

Een vriend waarmee je open kunt praten, huilen en lachen
Waar je je pijn je verdriet mee deelt
En jou niet meteen veroordeeld

Een vriend voor het leven in voor en tegen spoed
En die je nooit beïnvloed
Een vriend waar je van houd en als het nodig is jou stevig tegen zich vasthoud

Een pure vriendschap en niet anders
Tot de dood het uit elkaar rukt en dat valt zwaar en als iemand deze vriendschap niet begrijpt en niet weet hoe jij dit ervaart
Tja die vinden het maar raar

Mij kan het niet schelen als mensen oordelen
Maar zo’n hartsvriend vind je nooit meer
Want onze dagelijkse gesprekken mis ik elke dag weer.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst (Actief sinds: 18-05-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Hartsvriend’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.