INLOGGEN
«»

Maar het gemis

Alles gaat door
ook mijn leven
stort niet in
maar het gemis

De wond die in mij bloedt
om wat had kunnen zijn
dat warme bloed
dat gemis

Jij kende mij
zoals ik gekend wil zijn
zo dubbel
is mijn gemis

Jouw schoonheid
moeten gaan zien
in andere wonderen
van mensen

in het gemis
van jouw vriendschap
ons aanraakbaar samen
bestaan, dat gemis

zal blijven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 29-03-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zywa
Actief sinds: 25-04-2018Informatie bij het gedicht:

Bundel 'Webhof' Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Maar het gemis’ van Zywa zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.