INLOGGEN
«»

Ik laat je los

Waarom nog zou ik je bij me willen houden?
Ik zag toch al langer je gezondheid achteruit
gaan Je klaagde geregeld over sterke moeheid
Op volledig herstel kon je niet meer vertrouwen.

De laatste jaren heb je geleefd met liefs om je
heen Nu verdien je eindelijk je rust, veel
kostbaars wat voor jou eerder al verdween.....
Je hebt je zo heel dapper geweerd Een heel
goede reis gewenst Ik heb veel van je geleerd.

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik laat je los’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.