Die ándere dimensie

Dakoyria

Nauwelijks kan ik zomaar aannemen dat het
definitief over en uit zal zijn
Nog weer hoor ik prachtige klanken, zo genoten
door beiden... zo fíjn!

Ik hoop maar in een andere dimensie op nader
contact
Kijk jij ook al uit naar míj en heb jij me blij al
verwacht?

Wat een troost zou dat bieden, al duurt het
mogelijk nog een heel lange tijd
Voorgoed loslaten kan toch ook dáár, nog altijd?

Dakoyria, 2018.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Die ándere dimensie’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.