Wanneer

Harmen

Wanneer ik huil, denk ik al die mooie dingen
was het omdat we pas beginnen

was het niet dat niemand het ook snapt
allen waren hierin dan ook zeer verrast

was het soms vertel het door
nu iedereen het dan ook weet vertel het door

vertel het hele verhaal en ieder in zijn eigen taal
niemand weet het allemaal

waren dingen niet soms ook verkeerd en zijn
terug denken doet alleen maar pijn

waren onze gevoelen dan niet heel normaal
hier stond de liefde dan ook zeer centraal

maar het is nu anders en heeft het zijn weg gegaan
blijf in gedachten en nog zo aangedaan

we hebben van een heel lang leven
toch de mooiste tijd samen mogen beleven

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Harmen (Actief sinds: 29-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wanneer’ van Harmen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.