suicide

jop snoeijing

lange gewaden
slepend over de uitgesleten treden
terwijl ik ril
denkend aan het verleden

verdrinkend in emoties
als een doek voor je ogen
ze zei ik ben zo terug
dat had ze dus gelogen

ze stond daar op het dak
de impulsieve gedachte werd werkelijkheid
plots weg, zonder afscheid

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

jop snoeijing (Actief sinds: 19-04-2022)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘suicide’ van jop snoeijing zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.