We redden ons wel

Paula

We redden ons wel
En toch ging dat niet
Maak je over ons maar geen zorgen
Wij kunnen dit wel
En toch konden we het niet
Het gemis van zo intens
Het vulde iedere minuut
De paniek je nooit weer te zien
Was zo groot
Dat er nachten waren dat ik niet sliep

We redden ons niet
En toch ging dat wel
Maak je over ons maar geen zorgen
Dat hoeft namelijk niet
Want alles wat je me leerde
Weet ik nog
Ik mis je
Elke dag
Maar wat heb je me veel gegeven
Dat neemt niemand van me af

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 11-12-2019

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Paula (Actief sinds: 10-12-2019)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘We redden ons wel’ van Paula zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.